Από το 1999 ζυμώνουμε γεύση

Η Εταιρία ξεκίνησε το 1999 ο κύριος στόχος μας ήταν ένας. Κάθε προϊόν που βγάζουμε, να έχει γεύση, προσεχτικά διαλεγμένα υλικά, να πληροί όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και να αρέσει στους καταναλωτές. Στόχος μας δεν είναι να βρίσκετέ τα προϊόντα της Ελληνικής Νοστιμιάς σε κάθε supermarket αλλά σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία.

Η απόφαση μας λοιπόν να να έχουμε μόνο ζυμάρι ανοιγμένο στο χέρι ήταν μονόδρομος. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος οι πίτσες, τα καλτσόνε και τα πεϊνιρλί μας να έχουν τόσο αφράτη ζύμη, που ψήνεται και φουσκώνει τέλεια. Η γέμιση μας δεν θα ήταν τόσο πλούσια και γευστική αν δεν διαλέγαμε εμείς οι ίδιοι τις πρώτες ύλες, εξασφαλίζοντας σταθερές παραδόσεις βάσει ποιοτικών standards.  Ελέγχουμε κάθε στάδιο της παραγωγής, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αγνό, με γεύση και ασφαλές, ακριβώς όπως θα το φτιάχνατε και εσείς στο σπίτι σας. Αυτή μας η εμμονή είναι που μας οδήγησε σε επιτυχημένες συνεργασίες στην Ελλάδα και σε εξαγωγές στην Ευρώπη, το Ισραήλ ακόμα και στην Ιαπωνία.

Είμαστε και παραμένουμε μία οικογενειακή επιχείρηση. Μαθαίνουμε από τις διδαχές του παρελθόντος και ατενίζουμε το μέλλον ενωμένοι όλοι μαζί σαν οικογένεια. Οι άνθρωποι μας είναι για εμάς κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Είναι γνωστοί, φίλοι, συνοδηπόροι και παίζουν ιδιαίτερο ρόλο την ανάπτυξη μας.

kneeding dough with plastic gloves

Ζυμωμένη στο χέρι

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσο και αν μεγαλώσει η επιχείρηση μας, ένα είναι σίγουρο. Θα ανοίγουμε το ζυμάρι της πίτσας μας στο χέρι και πάντα θα βάζουμε την ίδια πλούσια και γευστική σάλτσα ντομάτας που είναι οικογενειακή μας συνταγή

man pushes pizzas to freezer

Ο μύθος του κατεψυγμένου

Όλοι μας κάποια στιγμή, έχουμε ακούσει, διαβάσει και ενστερνιστεί την άποψη πως το κατεψυγμένο δεν είναι και υγιεινό. Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε το αντίθετο. Η διαδικασία που ακολουθούμε για να καταψύξουμε τα προϊόντα μας, διατηρεί την υψηλή θρεπτική και διατροφική τους αξία

Worker ladies making pizza pouring tomato sauce and adding cheese

Ασφάλεια και υγιεινή

Φροντίζουμε να τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων. Όχι μόνο με το απαραίτητο HACCP, αλλά διαθέτοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και διαδικασίες για να καλύψουμε ειδικές διατροφικές συνήθειες.

OUR AWARDS

Worker lady making pizza pouring tomato sauce

Το εργοστάσιο πίτσας μας ιδρύθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 1999 όταν δημιουργήσαμε την πρώτη μας πίτσα. Η οικογενειακή μας επιχείρηση Ελληνική Νοστιμιά (Greek Relish) έχει την ιστορία παραγωγής κατεψυγμένης πίτσας σε ποικιλία γεύσεων. Η προσοχή στην ποιότητα, η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, η παραδοσιακή ζύμη μας, η ειδική σάλτσα ντομάτας συνταγή και την εφαρμοσμένη μέθοδο παραγωγής στο χέρι και η τεχνολογία ταχείας κατάψυξης έχει ως αποτέλεσμα την παραγωγή πίτσας σε υψηλή διατροφική ποιότητα. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και οι δραστηριότητες μας δίνουν τη δύναμη και τα μέσα για να οικοδομήσουμε τις νέες και τεχνολογικά βελτιωμένες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα υψηλότερα και εξελιγμένα πρότυπα στη βιομηχανία τροφίμων. Οι νέες εγκαταστάσεις μας στο Βιομηχανικό Πάρκο Κουφάλια Θεσσαλονίκης ισχύουν το σύστημα διαχείρισης της επισιτιστικής ασφάλειας (HACCP) σύμφωνα με το μοντέλο ISO 22000:2005 και EN ISO 22000:2005 Στην οικογενειακή μας επιχείρηση, αγκαλιάζουμε το παρελθόν για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του αύριο.

EL